*

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΣΜΟΣ & Η ΥΛΗ  /  ΤΟ ΑΜΕΣΟ (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ) ΣΥΝΟΛΟ & Η ΖΩΗ

Σκέψεις από την αρχή και για την αρχή... Γη

***                                                                                 comet

* ΑΡΧΙΚΗ |     | ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ |     | ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥ! |     | ΚΟΣΜΟΣ & ΖΩΗ |     | ΚΟΣΜΟΣ & ΥΛΗ

*

(

ΓΝΩΣΗ & ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ     |     ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ     |     ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ     |     ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ

)

 

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ

header message

Για σκεπτόμενους δημιουργικά!

 

ΕΠΑΝΩ • Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

 


Gr-lang Eng language

ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ !

???

 

 

Η ΗΘΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 

Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΝΩΣΤΗ.

Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...

 

<•> Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩ­ΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ, ΜΕΤΑ­ΚΥΛΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ (4)

 

pdf >>>► Κατεβάστε αυτό το τμήμα της παγκόσμιας διακήρυξης της κοσμολογικής Ηθικής

 

αυστηρότηταΆσκοπα συζητούν και διαφωνούν για πολλά προβλήματα τα οποία είναι μόνο στη φαντασία τους, ενώ στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχουν ή είναι μικρότερα εμπόδια για τη ζωή. Άσκοπα διαφωνούν, φανατίζονται και αγωνίζονται για ανατροπές και αλλαγές στην πολιτική, οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν άμεσα τώρα ή αν γίνουν τα αποτελέσματα δεν θα είναι όπως τα φαντάζονται και τα προβλέπουν. Σωστά μπορεί να διαπιστώνονται μερικές αιτίες ορισμένων προβλημάτων, σωστά να εκτιμούνται οι λύσεις και λογικές να είναι πολλές διεκδικήσεις. Όμως η λάθος στιγμή, η έλλειψη προετοιμασίας και τα λάθη στην προσωπική ζωή ακυρώνουν την επιτυχημένη εφαρμογή των σκέψεων. Άδικα οι άνθρωποι μαυρίζουν τη ψυχή τους και ερεθίζονται με τη φαντασία, ότι οι ανταγωνιστικές απόψεις εξαπλώνονται και ότι η εφαρμογή τους θα καταστρέψει τη δική τους ζωή. Με τις φοβίες, το μίσος και τον πανικό η ζωή γίνεται άσκοπη και θλιβερή και τότε ψάχνουμε αφορμές για να ξεσπάσουμε και για να δικαιολογήσουμε τις αποτυχίες ή τις αδυναμίες μας. Όλος ο κόσμος αλλάζει και η αντίδρασή μας γίνεται διαφορετική με διαφορετικές εκτιμήσεις, όταν αλλάξει η δική μας άποψη για τον κόσμο και τότε οι ευκαιρίες για να ζήσουμε όμορφα και δημιουργικά είναι εξίσου πολλές. απόσπασμαΕίναι σύντομα τα χρονικά διαστήματα στα οποία μπορούμε να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά τη ζωή μας και είναι δυστυχία να το ανα­καλύπτουμε όταν χαθεί η υγεία μας, η ευρωστία μας και όταν χάσουμε τα πρόσωπα που μας αγαπούσαν. Πολλά τα οποία επέτυχαν οι άνθρωποι με σκληρούς, επίμονους και αιμα­τηρούς αγώνες, θα μπο­ρούσαν να έχουν πραγμα­τοποιηθεί χωρίς τέτοια σωματική προσπάθεια, με άλλες απόψεις και δράσεις και πιο απο­τελεσματικά. Θα μπορούσαν να είχαν γίνει χωρίς αγώνα, για παράδειγμα έτσι όπως ένας εκλεγμένος ηγέτης, ο Μιχαήλ Γκορμπατζόφ1 πέτυχε γρήγορα και αναίμακτα, αυτό που προετοίμαζαν για χρόνια μυστικές υπηρεσίες και οι ειδικοί φαντα­ζόντουσαν ότι θα γίνει με στρατιωτικές ενέργειες και ενδεχομένως με ένα παγκόσμιο πόλεμο. Τι κι αν ακούγονται έξυπνες σκέψεις, με ευχέρεια λόγου, εύστροφα, πειστικά με το ύφος ενός έμπειρου, αποφασισμένου και καλά πληρο­φορημένου ανθρώπου ή με την ενδυμασία ενός αγωνιστή. Έτσι μπορούν να μιλήσουν οι εκπαιδευμένοι με αντίθετες απόψεις και σκοπούς, ακόμα και οι ψεύτες και οι μυθο­πλάστες. Οι ίδιοι που φιλοδοξούν να ανέλθουν σε θέσεις εξουσίας και να εφαρμόσουν μια πολιτική πρέπει να συμπεριλάβουν μέσα στις πολιτικές τους απόψεις, την εκτίμηση για την αδυναμία της πολιτικής να εξασφαλίσει την ευτυχία και την επιβίωση των μελών της κοινωνίας, χωρίς το "συμπληρωματικό" ρόλο της ηθικής με πνευματικό προσανατολισμό. Οι όμορφες και καλές λύσεις από τις προσπάθειες μερικών έμπειρων και ειλικρινών ανθρώπων είναι σπόροι που πέφτουν σε άγονο έδαφος.

κόκκινη γηΑυτές δυστυχώς είναι απαξιωτικές απόψεις μιας αμερόληπτης ηθικής, ιδιαίτερα για τους θεωρητικούς των κοινωνικών φαινομένων, για τη δημοσιογραφία, για όσους έχουν εξασφαλίσει δημόσιες θέσεις και ονειρεύονται το μέλλον του κόσμου σαν αγωνιστές ή σαν εκπρόσωποι ισχυρών ομάδων. Τα πολιτικά ζητήματα συνδέονται με τα ζητήματα της ηθικής και με την ανθρώπινη ζωή σαν μέρος μιας ευρύτερης φύσης και όχι μόνο της κοινωνίας. Οι ηθικές απόψεις δεν φιλοδοξούν να γίνουν πειστικές και αποδεκτές, αφού η προτεραιότητά τους είναι εσωτερική/­πνευματική σε αντίθεση με την πολιτική σκέψη. Αντιθέτως, με αυτές τις αμερόληπτες απόψεις γίνεται η πρόβλεψη, ότι θα μένουν απίστευτες όσο οι άνθρωποι θα ζουν με φαντασία και με υπερβολικές προσδοκίες από την εξωτερική και πολιτική δράση τους. Αυτές οι απίστευτες απόψεις (με νομικές και πολιτικές προεκτάσεις) χρειάζονται θεωρητικά για την ολοκλήρωση μιας παγκόσμιας ηθικής, αλλά και για να υπενθυμίζονται στους μεγαλομανείς, αν όχι σαν φρένο στην ανευθυνότητα όσων αποφασίζουν με πείσμα, με υπεροψία, με ασυγκράτητη βεβαιότητα και ενοχλούνται από μια έκφραση αμφισβήτησης. Η οικονομική εκμετάλλευση και οι συνεργασίες που εξυπηρετούνται είναι η σύντομη σκέψη που παρακινεί τα πρόσωπα να ενδιαφερθούν για τα πολιτικά ζητήματα, όπως ο φόβος του θανάτου παρακινεί κάποιους να φιλοσοφήσουν. Όλα τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα και η ζωή με τη φαντασίωση ότι επιτυγχάνεται κάτι σημαντικό για όλο τον κόσμο και πολλές φορές, είναι ανεύθυνες προσπάθειες μερικών άπληστων και μεγαλομανών ανθρώπων, με καταστροφικές συνέπειες, που μας αναγκάζουν να σχηματίσουμε πολιτική άποψη για να τους σταματήσουμε. απόσπασμαΤα δυστυχήματα, οι στρατιωτικές συγκρούσεις, οι ακραίες οικονομικές ανι­σότητες, οι σκληροί αντα­γωνισμοί μόνο για το κέρδος και από ευθιξία, η δουλεία, οι ασθένειες από την κατά­χρηση των χημικών υλών, η μαζική εξα­πάτηση, η βίαια συμπε­ριφορά, οι εκβιασμοί, η διαρκής ανασφάλεια στην καθη­μερινή ζωή, η απελ­πισία δεν θα εξαφα­νιστούν, πιστέψτε το! Και οι λόγοι συνολικά είναι αυτοί που κατα­γράφουμε απλά και κανένας δεν μπορεί να πιστέψει: 1) Η ανθρώπινη κοινωνία είναι περισσότερο μια φαντασίωση και πιο άγνωστη απ' όσο εκτιμάμε. 2) Οι άνθρωποι συνεργάζονται για να εξυπηρετήσουν ο καθένας τον εαυτό του και τις υλιστικές προσδοκίες τους. 3) Η συμμετοχή για την εφαρμογή ή για την ανατροπή μιας πολιτικής, οι κοινωνικοί αγώνες και η συντονισμένη δράση του κράτους δεν είναι τόσο αποτελεσματικά και καθοριστικά για την ζωή του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, όπως νομίζουμε και επιδιώκουμε.

 

ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ

 

 


1 "Περεστρόικα" δηλαδή "ανασυγκρότηση" ονομάστηκαν οι οικονομικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις του, οι οποίες ξεκίνησαν το 1985 στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Ορίστε ένα παράδειγμα από την πρόσφατη ιστορία, για αυτό που είπαμε ότι το "πέταγμα" στη σκέψη ενός ανθρώπου... προετοιμάζει καθημερινά ανατροπές και τι εννοούμε όταν λέμε ότι τα κοινωνικά φαινόμενα δεν μπορούν να εξηγηθούν με αφαίρεση της ανθρώπινης ψυχής.

 

 

 

 

"ΜΕΓΑΛΑ" ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ - ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ !

 

left hand

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΕΠΟΜΕΝΗ

 ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

 

 

 

 

 

Η διάνοια δεν έχει σπουδαιότερη δυνατότητα από το να γνωρίζει, να διατηρεί τον εαυτό της σαν αυτοσκοπό και να διαμορφώνει την αυτογνωσία της. Η αυτογνωσία είναι το νόημα της ευτυχίας, η ουσία της λογικής και ο σκοπός της ηθικής. Ο εγωκεντρισμός και η αυταπάτη είναι από μόνα τους, χωρίς καμιά πράξη, η πιο μεγάλη καταστροφή και σχετίζονται άμεσα με την παράδοση στην τύχη. Ζωή χωρίς διανοητική δραστηριότητα είναι ανύπαρκτη και χωρίς διαμόρφωση αυτογνωσίας ήταν, είναι και θα είναι για πάντα και παντού μέσα στο Σύμπαν ανεπαρκώς αξιοποιημένη και παρασυρμένη, με όποια δυνατότητα και αν τη φανταστούμε.

 

 

 

 

 

επιστημονικά όργανα

αράχνη

 

πυξίδα στον εγκφλ

αισθητήρια όργανα

σκέψηΟ υλιστικός τρόπος ζωής στηρίζεται σε πολλές φαντασιώσεις και σε ψέματα, όχι στην αυτογνωσία και συμπίπτει με εγωκεντρικό τρόπο ζωής και νοοτροπία. Ο εγωισμός, η μεροληψία, η ανοησία και το παρανοϊκό πνεύμα είναι οι άλλες απόψεις του υλιστικού τρόπου ζωής και αντίληψης.

 

Αν η Ηθική του εσωτερικού προσανατολισμού (με πνευματικές αξίες) δεν είναι Επιστήμη >>>► 

 

 

>>> Η ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝ­ΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕ­ΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΞΕΧΩΡΙ­ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ. Η ΠΝΕΥΜΑ­ΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩ­ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ* <<<

* Η διαίρεση όπως έχει γίνει με τους τίτλους της έντυπης έκδοσης. Τα κείμενα είναι από το 2ο μέρος του συντομευμένου βιβλίου "Η παγκόσμια ηθική του εσωτερικού προσανατο­λισμού" με τις πιο απαραίτητες σκέψεις

 

<©> ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟ­ΛΙΣΜΟ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΙΤΛΟΥΣ:

<•> Γνώση χωρίς Ηθική και Ηθική χωρίς γνώση (για πρόλογο) >>>

<•> Συνοπτικά για τη στροφή της σκέψης μέσα στο πνεύμα >>>

<•> Η εκτίμηση για βεβαιότητα και για αμφιβολία κινητοποιεί τη ζωή >>>

<•> Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της (κοσμολογικής) ηθικής >>>

<•> Η σχετικότητα των εξωτερικών αξιών ή προτύπων >>> 

<•> Η καλοσύνη χωρίς την έννοια του δικαίου είναι τυφλή >>> 

<•> Η ηθική δεν είναι οπωσ­δήποτε κοσμική και κοινωνική συμπεριφορά >>>

<•> Η ηθική με το ρυθμιστικό ρόλο της σκέψης θεμελιώνει το δίκαιο >>>

<•> Η ηθική είναι τρόπος ζωής και όχι στιγμές συμπεριφοράς >>> 

<•> Ηθική και φιλανθρωπία (ακόμα και αντίθετα μπορούν να γίνουν) >>>

<•> Η ηθική και το δίκαιο ξεκινούν πριν από την εμφάνιση του ανθρώπου, από τις προ­διαγραφές του κόσμου >>> 

<•> Η ηθική βασίζεται σε αναμ­φισβήτητες γενικές αρχές >>>

<•> Για τη θεμελίωση μιας ηθικής που δεν αγνοεί την πραγματι­κότητα >>>

<•> Ψυχολογία και Ηθική. Η πνευματική ασθένεια του εγω­κεντρισμού >>>

<•> Ένας διαχωρισμός στην εσω­στρεφική ζωή. Η πνευματική ζωή σε αντίθεση με τη φυσιο­λογική >>> 

<•> Η ζωή χωρίς αυτογνωσία είναι φυσιολογική, δεν είναι ηθική >>> 

<•> Πνεύμα και βιολογικές ανάγκες >>> 

<•> Τα συναισθήματα συνδέονται στενά και διαρκώς με τη σκέψη και με τις πληροφορίες >>>

<•> Προκατάληψη για την προτεραιότητα που δίνουμε στη δική μας ζωή >>>

<•> Σκέψη και αγώνας για την επιβίωση >>>

<•> Ο εξωτερικός κόσμος χωρίς εσωτερική προοπτική είναι αδιέξοδος >>> 

<•> Συνοπτικά η στενή σύνδεση της ηθικής με την ψυχολογία >>>

<•> Αν η ζωή μας εκμηδενίζεται, αυτό δεν είναι το χειρότερο >>>

<•> Αποδεσμευμένη η ηθική από τη γνώση και την (ερευνητική) σκέψη στις δύο μεγάλες θρησκείες >>> 

<•> Φυγή από τα προβλήματα με φαντασιώσεις και με έξυπνες θεωρίες... >>> 

<•> Ηθική, ευτυχία και σκέψη >>>

<•> Σε λίγες σειρές τα γερά θεμέλια της παγκόσμιας (ή κοσμολογικής) ηθικής  >>>

<•> Μην πεις ότι δεν ήξερες...  >>>

<•> Η δραστηριότητα των βιολογικών σωμάτων και το νόημα γενικά της ζωής ερμηνεύονται σε δύο σειρές: >>>

 

>>> Η ΗΘΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ <<<

 

<©> ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΙΤΛΟΥΣ:

<•> Η συντομευμένη διακήρυξη για τον πνευματικό προσανα­τολισμό της κοινωνίας >>>

<•> Σε λίγες σειρές τα θεμέλια της παγκόσμιας (ή κοσμο­λογικής) ηθικής >>>

<•> Μην πεις ότι δεν ήξερες... >>>

<•> Συνεργασία και ανταγωνισμός ξεκινούν μαζί >>>

<•> Πλούσιοι και φτωχοί, ηγέτες και υπηρέτες, αφεντικά και εργάτες, το ίδιο ανήθικοι (με αποστροφή για το πνεύμα) >>>

<•> Για την έννοια της κοινω­νίας και για τη δημοκρατία >>>

<•> Το πέρασμα από την Ηθική έρευνα στην πολιτική άποψη >>>

<•> Η ψευδαίσθηση ότι επιλύονται τα προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις και συνεργασίες, ενώ αυτά ανα­παράγονται, μετακυλίονται και χρησιμο­ποιούνται >>>

<•> Τα κοινωνικά φαινόμενα δεν μπορούν να ερμηνευτούν με αφαίρεση της εσωτερικής πραγματικότητας >>>

<•> Με την πολιτική επιδιώ­κονται, εκπροσωπούνται και εξυπηρετούνται ομαδικά συμφέροντα και με σχέσεις ανήθικου ανταγωνισμού >>>

<•> Η αδικία μέσα στην κοινωνία αμφισβητεί (ή υπονομεύει) την πολιτική εξουσία και τη νομιμότητά της (όπως εκθέτει και το Θεό) >>>

<•> Η εξάρτηση της επιβίωσης από τη χρηματική αμοιβή >>>

<•> Η αδικία συντηρείται και αναπαράγεται με τους νόμους του κράτους. Η δράση των εκπαιδευμένων απατεώνων προσαρμόζεται στους νόμους >>>

<•> Ο μπερδεμένος ρόλος της επιστήμης >>>

<•> Η επαγγελματική εκμετάλλευση της άγνοιας και το ψέμα στην κοινωνία με την κάλυψη της επιστήμης >>>

<•> Ο πνευματικός πόλεμος και η πολιτική δύναμη της δημιουργικής σκέψης >>>

<•> Δεν είναι η ποινή του θανάτου στους αδίστακτους δολοφόνους που θα μας κάνει λιγότερο πολιτισμένους! >>> 

<•> Επιλέξτε φιλίες και συνεργασίες και προσέξτε ποιους ενισχύετε >>>

 

>>> Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ<<<

(* Η διαίρεση και η απλοποίηση των απαντήσεων συνεχίζονται)

 

<©> ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΙΤΛΟΥΣ:

<•> Οι αισθήσεις είναι τρόποι της νόησης και το φαινόμενο της ζωής/ψυχής επίσης ξεκινάει με αυτόματη αφαίρεση πληρο­φοριών >>>

<•> Ποια η σχέση των αφηρημένων χωρο-χρονικών υλικών (και εξωτερικών) αλλη­λεπιδράσεων με την εσωτερικότητα; >>>

<•> Η θέση μας στο ζήτημα αν υπάρχει "Θεός" >>>

<•> Συνοπτική εξήγηση για το παγκόσμιο πνεύμα >>>

<•> Μια ανάποδη λογική ερμηνεία για το Θεό >>>

<•> Από τα πιο σπουδαία μαθήματα κοσμολογίας στην εποχή του Πλάτωνα >>>

<•> Μια από τις πιο επιτυχημένες σκέψεις στην ιστορία της φιλοσοφίας >>>

<•> Συνοπτική εξήγηση για το παγκόσμιο πνεύμα - Περιοδικές & ρυθμικές μεταβολές >>>

 <•> Διακυμάνσεις με τους πιο γρήγορους ρυθμούς του κόσμου >>>

<•> Ο υλικός κόσμος θεμελιώ­νεται σε η/μ φαινόμενα >>>

<•> Περιοδικές μεταβολές και ρυθμοί με τις πιο υψηλές ταχύτητες σε μικροσκοπικές διαστάσεις >>>

<•> Λίγες φυσικές σταθερές επιβεβαιώνουν τη δημιουργία της ύλης από κυματικά φαινόμενα >>>

<•> Ουσία και ύλη >>>

<•> Σχεδόν 100 χρόνια παραπλάνησης... >>>

<•> Επιστήμη & Θεός >>>

 

 

 

© copyright Κώστας Γ. Νικολουδάκης

Επιμέλεια-Σχεδίαση  2004 - 2018

 

Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ                     http://www.kosmologia.gr                      ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

ΤΗΣ

 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ SITE

clock

Καλύτερη εμφάνιση σε ανάλυση 1024x768px | οθόνη 15" - 19" | codepage windows-1253 (Greek) | IE v.6.0 - 8.0

Άλλοι προτεινόμενοι φυλλομετρητές: Mozilla Firefox, Google Chrome, MS Edge, Safari. Ελάχιστη διαγ. οθόνης 7"/ 960px