ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ

 

Gr lang  Eng language   7/9/2011

 

 

Ο δικτυακός τόπος www.kosmologia.gr έχει δημιουργηθεί με μακροχρόνια μη κερδοσκοπική προσπάθεια και αντιθέτως, με συνείδηση των δυσκολιών και των στερήσεων που ο πνευματικός δημιουργός αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή της φιλοσοφικής του προσπάθειας.

 

<•> Οι φιλοσοφικές σκέψεις και η ανάπτυξη της κοσμολογικής θεωρίας δεν εξαντλούνται στις δημοσιευμένες ιστοσελίδες. Στις ιστοσελίδες δεν έχουν συμπεριληφθεί ορισμένες σημαντικές παρατηρήσεις, ενώ αντιθέτως έχουν καταγραφεί πολλές θεμελιώδεις σχέσεις και πειραματικοί υπολογισμοί, κυρίως για διερεύνηση και όχι επειδή αποτελούν την λύση κάποιου προβλήματος. Ακόμα, στις ιστοσελίδες δεν παρουσιάζεται αποκλειστικά η φυσική ερμηνεία για τη δομή του Σύμπαντος και της ύλης, με όλα τα βήματα εκείνα της σκέψης που διευκολύνουν την κατανόηση της θεωρίας και απαντούν στις απορίες που δημιουργούνται. Η πιο προχωρημένη λύση των προβλημάτων, η πλήρης φυσική ερμηνεία με τις απαραίτητες σχέσεις και με τη αποτελεσματική σειρά στα βήματα της σκέψης, φυλάσσονται και αναπτύσσονται αδημοσίευτα για να αποτελέσουν ένα πλεονέκτημα στην έντυπη έκδοση ενός βιβλίου και για λόγους αναγνώρισης του πνευματικού δημιουργού της κοσμολογικής θεωρίας.

 

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ !

Η απάντηση σε μια από τις πρώτες απορίες που θα ήθελε κάθε φυσικός ν' ακούσει, αποκαλύπτει τη λύση σχεδόν ολόκληρου του γρίφου της σύνδεσης μεταξύ των φυσικών φαινομένων, καταστρέφει οριστικά τη φαντασίωση της συνολικής δημιουργίας του κόσμου και εξευτελίζει τη ρομποτική νοημοσύνη της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας: Πώς επιβάλλεται η δομή της ύλης (όπως αυτή σχηματίζεται με το πρώτο άτομο) να είναι με τα συγκεκριμένα ποσά μάζας και με τις συγκεκριμένες ατομικές διαστάσεις; Μπορεί να δώσει κανένας μια σύντομη απάντηση, με και χωρίς υπολογισμούς, σε αυτή τη λογική απορία; Αν όχι, τότε η ερευνητική και γνωστική αδυναμία τους είναι επιπλέον ένα ζήτημα ιδιαίτερα χρήσιμο για την έρευνα της ανθρώπινης νόησης και για την επιστημολογία.

 

Τονίζω, ότι μέσα στο έτος 2010, διακόπηκε η δημοσίευση των νεότερων παρατηρήσεων και των λύσεων που έχουν δοθεί με υπολογισμούς και αναμφισβήτητες σχέσεις σε πολλά σημαντικά προβλήματα της φυσικής και της αστροφυσικής.

 

Γιατί στην Ελλάδα είναι τόσο δύσκολο να επικοινωνήσει ένας φυσικός για φιλική συνεργασία, χωρίς χρήματα και χωρίς εγωισμό;

Με τη συνεργασία ενός φιλόδοξου φυσικού, θα δοθεί η σπάνια ευκαιρία για τα ελληνικά δεδομένα, το βιβλίο να μεταφραστεί στα αγγλικά και να αποτελέσει ένα σταθμό στην ιστορία της φυσικής και της φιλοσοφίας, με παγκόσμια αναγνώριση, με όλα τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη που θα προκύψουν από τις δημοσιεύσεις του περιεχομένου του σε επιστημονικά περιοδικά ή από οποιοδήποτε άλλο μέσο αυτό αναπαραχθεί και από τυχόν επιβράβευση της προσφοράς για την επιστημονική έρευνα. Διαβάστε το κάλεσμα εδώ >.

 

Η ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ή ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ-ΦΥΣΙΚΟΥΣ