*

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΣΜΟΣ, Η ΥΛΗ & ΤΑ ΚΥΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

*

 

 

 

Γη

*

 

*

 

 Για σκεπτόμενους δημιουργικά

 

 

 ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥ! - ΓΝΩΣΗ & ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΟΣ & ΖΩΗ - ΚΟΣΜΟΣ & ΥΛΗ - ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ

 

 

 "Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα..." Λαϊκή ρήση


 Eng language

 

???

 

Σχετικότητα του χρόνου ή της ενέργειας ; - Οι μεγάλες παγίδες της εμπειρίας - Οι "μικρές εκρήξεις" του άτμητου χώρου...

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

(Πώς έχει μοιραστεί σε βιβλία η κοσμολογική θεωρία)

printed bookspdf filescd-rom

ΤΟ (ΠΛΗΡΕΣ) ΣΥΜΠΑΝ & Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ (ΚΕΝΟΣ) ΧΩΡΟΣ

©2012 ISBN 978-960-93-4040-3 (Προηγούμενη έκδοση)

Κοσμολογική θεωρία πλήρως αναπτυγμένη σε 3 βιβλία, με συνέ­πειες που δεν περιορίζονται στην ερευνητική περιοχή της φυσικής και της αστρονομίας και θ' αλλάξουν για πάντα την άποψη του ανθρώπου για τη Ζωή και τον Κόσμο! Το τέλος στην παγκόσμια ανοησία και φλυαρία για τη δομή του κόσμου και της ύλης... Η φυσική ερμηνεία για τη δομή του Σύμπαντος και της ύλης, η οποία ξεκίνησε ορθολογικά (με γενικές αρχές, από θεμελιώδη φαινόμενα και με κανόνες της λογικής) όμως έδωσε λύσεις με τη γλώσσα της φυσικής και σε ιδιαίτερα ζητήματα, τα οποία παρουσιάζονται μέσα από τυ­χαίες παρατηρήσεις και ανακαλύψεις και ερευνώνται με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά όργανα. Μια φυσική ερμηνεία με συ­νηθισμένο λεξιλόγιο και μέσα από αναμφισβήτητες γενικές αρχές (με σκέψεις και παρατηρήσεις που μπορεί ο καθένας να εκτιμήσει, χωρίς να είναι καθηγητής ή ερευνητής μέσα σε εργαστήριο) δίνει ενοποιημένες απαντήσεις για τον κόσμο και τη ζωή, που κάθε άνθρωπος θα ήθελε να ακούσει. Απαντήσεις και ανακαλύψεις που δημοσιεύονται για 1η φορά στη Γη μαζί με τις απαραίτητες μαθηματικές σχέσεις και υπολογισμούς που τις επιβεβαιώνουν. 

 

open book ΤΟ (ΠΛΗΡΕΣ) ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ (ΚΕΝΟΣ) ΧΩΡΟΣ ◄ Οι θεμελιώδεις σκέψεις και σχέσεις για την ερμηνεία της φύσης. 1ος τόμος.

Ενιαία θεωρία περί χρόνου, χώρου, ύλης. Όσα δεν σκέφτηκαν στη Φυσική και στη Φιλοσοφία... με το καθημερινό λεξιλόγιο. Κοσμολογική θεωρία που ξεκίνησε να ανα­πτύσσεται στη δεκαετία του '80 στη βάση της σκέψης, ότι το Σύμπαν ανά Μέγιστη Χρονική Περίοδο είναι πάντοτε το ίδιο και με όλους τους δυνατούς τρόπους.

|| Σελ. 562 | 14,60x21,00cm (~A5) | Περιθ. Α2,0 - Δ2,0 - Π2,0 - 2,0 | ΙΟΥΝ.2014

|| Σελ. 516 | 17,20x24,40cm (~Β5) | Περιθ. Α2,6 - Δ2,6 - Π2,6 - 2,7 | ΙΟΥΝ.2014

 (Print on Demand, ISBN 978-960-9504-68-3 ©2012, σελ.596) Διαθέσιμο δωρεάν (σε Β5)  >>>

open book ΤΟ (ΠΛΗΡΕΣ) ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ (ΚΕΝΟΣ) ΧΩΡΟΣ ◄ Οι παγκόσμιες φυσικές σταθερές και τα μαθηματικά όρια στις φυσικές μεταβολές. 2ος τόμος (περι­ληπτικά και επιλεκτικά).

Ενιαία θεωρία περί χρόνου, χώρου, ύλης. Η επέκταση και η εφαρμογή των θεμελιωδών σχέσεων που διατυπώθηκαν στον 1ο τόμο, για υπολογισμούς σύμφωνα με τις πληροφορίες της γνωστής φυσικής. Πώς η ταχύτητα του φωτός συνδέεται με την αρνητική αδράνεια του κενού χώρου και πώς ένα πλήθος κυματικών φαινομένων προκαλούνται με τους πιο γρήγορους ρυθμούς και αυτά εμφανίζονται σαν διαφορετικά μεταξύ τους και τελικά σχηματίζουν τα δομικά στοιχεία τα οποία λέγονται "ύλη".  

|| Σελ. 302 | 14,60x22,00cm (~A5) | Στις 09/02/2013

 Για ενδιαφερόμενους ερευνητές

open book ΤΟ (ΠΛΗΡΕΣ) ΣΥΜΠΑΝ, Η ΥΛΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ◄ «ΜΕΓΑΛΑ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ - ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. 3ος (αυτοτελής) τόμος.

Ενιαία θεωρία περί χρόνου, χώρου, ύλης και διάνοιας. Ξεπερνώντας την περιοχή της φυσικής... Μία από τις πιο μεγάλες ανατροπές που φέρνει η κοσμολογική θεωρία του "ολοκληρωμένου και σταθεροποιημένου -εντός μιας μεγάλης περιόδου- Σύμπαντος" είναι, ότι για πρώτη φορά, το φαινόμενο της ζωής συνδέεται με τους γνωστούς φυσικούς νόμους και δεν μένει "ξεκρέμαστο" και σαν ένα αγεφύρωτο άλμα μίας διχασμένης (υλικής-πνευματικής) φύσης. Η λέξη "κλειδί" είναι: συγχρονισμός των δομικών στοιχείων με τη δυναμική συμμετοχή του ολοκληρωμένου Σύμπαντος, που πραγματοποιείται σχετικά μέσω του κενού χώρου. Η σχέση της ψυχής με τη νόηση και το συγχρονισμό των δομικών στοιχείων.

|| Σελ. 420 | 14,80x21,00cm (A5) | ΑΥΓ. 2013

 Δεν έχει ολοκληρωθεί...

 

open book Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ◄ Υπότιτλος: Θεωρία του τελειωμένου χρόνου και της σχετικότητας της ενέργειας. Ενιαία θεωρία περί χρόνου, χώρου, ύλης και διάνοιας.

Το αρχικό φιλοσοφικό βιβλίο, το οποίο εκδόθηκε σε χίλια αντίτυπα τον Ιαν. του 2000 (εκδόσεις "Δωδώνη", αριθμός σελ. 448, ISBN 960-385-019-5). Στο βιβλίο αυτό, μεταξύ των άλλων κεντρικών ζητημάτων της Φιλοσοφίας, διατυπώνονται για πρώτη φορά μερικές θεμελιώδεις ιδέες, οι οποίες είναι σημαντικές για την έρευνα της φύσης και θα τις εκτιμήσει ένας αναγνώστης με τέτοιο ενδιαφέρον. Ο κόσμος περιγράφεται ορθολογικά και πολλά φυσικά φαινόμενα εξηγούνται από μια συνολική ποσότητα ενέργειας, η οποία ταυτίστηκε λογικά με τον κενό χώρο και από τις ταχύτατες αυξομειώσεις αυτής της κοινόχρηστης ενέργειας, οι οποίες ταυτίστηκαν λογικά με τα σωματίδια και την ύλη. Χωρίς υπολογισμούς και μαθηματικά, όπως κανένας φυσικός δεν τόλμησε ή δεν ενδιαφέρθηκε να σκεφτεί, κυρίως επειδή οι ερευνητές / φυσικοί περιφρονούσαν ή αγνοούσαν τη μέθοδο του παρα­γωγικού συλλογισμού και της απαγωγής σε άτοπο, όπως οι μεγάλοι φιλόσοφοι την είχαν αντιληφθεί και αξιοποιήσει. Σε αυτό το βιβλίο βρίσκονται διατυπωμένες και προχω­ρημένες οι πρώτες σκέψεις για τα κεντρικά ζητήματα της φιλοσοφίας, τα οποία ανα­πτύχθηκαν περισσότερο και απο­σαφηνίστηκαν στα πιο πάνω ξεχωριστά βιβλία.

Περίσσευμα μικρού αριθμού αντιτύπων

 


21,00x29,70cm (Α4), 17,60x25,00cm (Β5), 14,80x21,00cm (A5)

 

> SOFTWARE, ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ < 

 

"ΜΕΓΑΛΑ" ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ - ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ !

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (σε περιορισμένο αριθμό)

CD-R printed

3000 (Α5) σελίδες και άνω

case

Όσα δεν σκέφτηκαν στη Φυσική και στη Φιλοσοφία... με το κοινό λεξιλόγιο

 

 

 

© Κώστας Γ. Νικολουδάκης

Επιμέλεια-Σχεδίαση 2004 - 2016 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος